מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

אופטיקה גאומטרית תומר סימנטוב   | 19:06 4/02/2014
נתקלתי בשאלה בה הסתבכתי שנמצאת בעמוד 208 תרגיל 31 , בסעיף הראשון אומרים לפתור היכן נמצא מרחק הדמות מהעדשה ומצאתי שהוא -24 .
פה הקטע שלא הבנתי, איפה אני שם את הדמות עם המרחק הוא -24 ? מרחקים חיוביים אני יודע אבל שליליים אני לא יודע איפה לשים .
תודה מראש ֱ ;]
תשובה תלמידה   | 01:03 9/02/2014