מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

עזרה, למידה עצמית לשאלון קרינה וחומר חן   | 12:08 21/05/2012
שלום
אני מעוניין לגשת לשאלון קרינה וחומר שעשיתי בעבר ( קיבלתי 87) בכדי לשפר את ציוני בכמה נקודות ( לצורך קבלה לפיסיקה באוניברסיטת תל אביב).
יש לי כחודש וחצי, ואני חושב שזה מספיק זמן.
אשמח אם תוכלו לעזור לי, ולייעץ לי איזה ספר לימוד עליי לקנות, שיכין אותי בצורה הטובה ביותר לשאלון ( אני יקנה מיקודית בנפרד לצורך תרגול), ואילו נושאים אני יכול לוותר ( מצידי שלא תשאר לי בחירה), כדי שאוכל ללמוד באופן המוצמם ביותר, וכך להתחזק במה שחובה עליי לענות.
אשמח להכוונה, ועזרה.
תודה!