מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

שאלה דחופה..זה למחר היידי   | 17:05 11/03/2012
קודם כל שלום...אני לא יכולה לצרף קובץ..אז זה ספר קרינה וחומר כרך א אופטיקה גאומטרית עמוד 151 תרגיל 13..
ברשותו של תלמיד מנסרה משולשת ישרת זווית ושוות שוקיים, העשויה מזכוכית שמקדם השבירה שלה הוא 1.5.
בכל אחד מהאיורים א-ע מוצגת קרן הפוגעת במנסרה במאונך לדופן המנסרה.
העתק את האיורים ובכל אחד מהם הוסף שרטוט של מהלך הקרן עד צאתה מן המנסרה.
קרינה וחומר א אופטיקה גאומטרית עמ'' 151 תרגיל 13 עדי רוזן   | 19:00 11/03/2012
אותו שאלה דחוף למבחן ביומיים הקרובים :)   | 22:58 11/05/2012