מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

שאלה באופטיקה גיאומטרית כרך א - עדי רוזן. תלמידה   | 20:18 25/01/2012
קרינה וחומר א אופטיקה גאומטרית עמוד 88 לתרגיל 43 עדי רוזן   | 21:16 25/01/2012
תלמידה יקרה,

בכל צורה ציירי מראה מישורית אנכית באמצע הצורה, כך שהצד המחזיר של במראה יפנה ימינה.

בצורה הראשונה זו הספרה 1 והשתקפות של הספרה במראה. כלומר הצורה הראשונה זה הדבקה בין הספרה 1 ושל ההשתקפות שלה. רואה את זה?

בצורה השנייה זו הספרה 2 והשתקפות של הספרה במראה.

בצורה השלישית זה 3, וברביעית זה 4.

לכן הצורה הבאה תהיה הצמדה של הספרק 5 והשתקפותה שלה במראה, כפי שמתואר בתשובה לתרגיל.

מקווה שהבנת,

עדי.