מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

אנרגיה קינטית מקסימלית - אפקט פוטו אלקטרי אופירה   | 13:52 15/06/2011
אנרגיה קינטית מקסימלית - אפקט פוטו-אלקטרי עדי רוזן   | 14:36 15/06/2011
לפני כ- 3 שנים שלחתי בפורום זה תשובה מפורטת לתלמיד ששאל אותי בדיוק את השאלה הזו.

התלמיד אהב את התשובה, וביקש שאכניס אותה לספר.

התשובה אכן מופיעה עתה בספר "קרינה וחומר כרך ב - מודלים של האור". אם הספר ברשותך - קרא בעמוד 283 (רק עמוד אחד). אם אין לך את הספר - תודיע לי ואכתוב כאן תשובה.

עדי.
הספר לא ברשותי אופירה   | 16:06 15/06/2011