מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

לעדי רוזן רפי   | 00:37 15/06/2011
שלום,
רציתי לשאול אותך לקראת הבגרות הקרינה וחומר,
אני כתלמיד הרבה יותר טוב בכל מה שקשור בחומר לבגרות חוץ משאלות על סריגים ודברים כאלה עם התאבכות גלים קווי מינימום מקסמיום ודברים כאלה, אני לא מתמצה בזה וצריך לשלוט בתיאוריה טוב מאוד מה שאני לא חח, אז רציתי לשאול אותך, זה יהיה בסדר אם לבגרות אני ישים דגש יותר על שאר החומר בלי הנושא הזה שציינתי?
לרפי עדי רוזן   | 14:42 15/06/2011