מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

1995: 3 א יב'' לקראת מתכונת   | 12:37 8/06/2011
ליב לקראת מתכונת יור   | 13:55 8/06/2011
יור כנראה אתה לא היית בשיער. צריך תשובה יב'' לקראת מתכונת   | 14:53 8/06/2011
אני מעדיף לדלג. יור   | 15:10 8/06/2011
תלמיד ששואל שאלה כמו "מה זה התאבכות ועקיפה" לפני המתכונת שלו, הוא לא תלמיד שזכאי לתשובה, הוא תלמיד שנרדם כל השנה, לא מגיע לשיעורים, חסר חומר במחברת, ולפני המבחן מתעורר ומתחיל לשאול שאלות כאילו שהתשובה היא 4 שורות והבנת.

אבל אתה צודק, אני סתם לא יודע, לכן אני מתרץ.
שיהיה לך כל טוב
הבנתי לא משנה עדי רוזן :) יב'' מתכונת   | 15:31 8/06/2011