מתלבטים: קרינה וחומר

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא קרינה וחומר,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

שאלות חשובות בנושא האפקט הפוטואלקטרי שמיקס   | 15:48 17/04/2011
פוטואלקטרי עדי רוזן   | 16:46 17/04/2011
1. תקרא בספר.

כתבתי שם בצורה מפורטת, לבקשתו של תלמיד שפנה אלי בפורום זה לפני כארבע שנים.

חבל שארשום כאן בקצרה, ואולי לא יהיה מספיק ברור. אינני זוכר באיזה עמודה זה כתוב, אבל אם לא תמצא - כאשר אגיע בערב הביתה ארשום את העמוד (הספר כרגע לא ברשותי).

2. זרם רוויה קשור לשינוי מתח, ואם זה נעשה "באופן טבעי" - אין משמעות לזרם הרוויה.

עדי.
אין לי את הספר שמיקס   | 17:33 17/04/2011