מתלבטים: אלקטרומגנטיות

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא אלקטרומגנטיות,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

בגרות בחשמל תלמיד   | 12:04 20/05/2012
בבגרות שהייתה לפני כמה ימים בשאלה 5 שכללה כא"מ מושרה בסעיף האחרון נתנו מקרה שבו חותכים חתיכה קטנה מהטבעת. הבעיה היא שלא הגדירו מהו גודל הטבעת המורה שלי טוענת שהמחברים התכוונו לנתק פשוט ואני הבנתי במבחן שחתיכה מתנתקת ולכן השטח של הטבעת קטן ולכן הכא"מ יקטן בהתאם.
מה מהם נכון?
המורה צודקת לירז צרפתי   | 15:38 20/05/2012