מתלבטים: אלקטרומגנטיות

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא אלקטרומגנטיות,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

שאלה בנוגע לבגרות שהייתה בחשמל, אשמח אם מורה יענה. מנוי   | 21:20 16/05/2012
הלך עליך בן אדם אני   | 10:29 17/05/2012
מאיפה הבאת את זה? מנוי   | 10:33 17/05/2012
הסתכלתי גם על המבחן וגם על הפתרון ביואל גבעCool לירז צרפתי   | 15:06 17/05/2012
תודה על התשובה! מנוי   | 17:12 17/05/2012
כן, אני לא יודע מה קרה אבל בזמן המבחן התבלבלתי... ושכחתי מזה!
אז אתה אומר בעצם שיורידו נקודה שתיים לכל היותר בסעיפים ג+ד ביחד?

ותגיד, בשאלה 3 , אם רשמתי את התשבוה בצורה הזאת : האנרגיה לא תיפול כולה על הנגד המשתנה מאחר במערכת חשמלית האנרגיה מתפזרת לכל רכיבי המעגל שזה כולל את האמפר מטר והתילים.

גם את זה לא יקבלו נכון? כי זה בעצם על אותו רעיון ?

תודה על התשובות , רק שאלה- אתה מורה או שאתה תלמיד??
אתה יכול לקרוא ראיון איתי בעמוד הראשי של האתרחיוך לירז צרפתי   | 12:35 18/05/2012