מתלבטים: אלקטרומגנטיות

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא אלקטרומגנטיות,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

לעדי רוזן אנונימי   | 14:24 20/04/2012
בתחילת השנה קניתי את המהדורה החדשה של "לקט מבחני בגרות לתלמידי 5 יח"ל" (2011). הספר מאוד עזר לי במהלך השנה וגם לקראת המתכונת שהייתה לי בחשמל.

אשמח אם עכשיו (לפני תחילת עונת הבגרויות) תוכל לפרסם את רשימת התרגילים מהספר שתואמים את מיקוד תוכנית הלימודים לקראת הבגרויות בפיזיקה תשע"ב, 2012.

תודה! (: