מתלבטים: אלקטרומגנטיות

אתם מוזמנים לשאול על כל נושא הקשור ללימודי הנושא אלקטרומגנטיות,  ואתם מוזמנים גם לענות לשאלות שנשאלו ע"י אחרים. המשיבים מתבקשים לציין האם הם מורים, תלמידים או אורחים.

עזרה בבגרות אקסטרנית דני   | 20:22 6/10/2011
שלום,
אני מעוניין לעשות בגרות בפיזיקה במסגרת אקסטרנית (אני בן 22, לאחר צבא ועם בגרות מלאה) ע"מ להתקבל לחוגי ההנדסה.
האם מי שניגש ל5 יח"ל צריך לעשות מעבדת חקר או רק שאלון חקר? לפי משהבנתי צריך לעשות רק שאלון חקר שהו מתואר ניסוי כלשהו ויש צורך לענות על שאלות הקשורות לנסוי, אין צורך לבצע פיזית את הניסוי (ולכן גם לא מחולק ציוד כלשהו)!
האם זה נכון או שאני טועה?
כמו כן האם יש לי סיכוי ללמוד לבד לבגרות או שכדאי שאני אעשה קורס באחד המכונים? האם המכונים האקסטרנים (לחמן, יואל גבע וכו''...) עושים ניסווים בכיתה והאם התלמידים גם משתתפים בהם או שאולי הם (המורים) רק מסרטטים על הלוח סוג של מערכת ניסוי ומתחילים להסביר עליה??
אני ממש לא מבין, אשמח לעזרה!
תודה רבה וגמר חתימה טובה.