אני נבחן משנה,בבקשה צריך עזרה אלון   | 00:20 10/12/2014
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי להבין:
אני בוגר תיכון שלא למד 5 יחידות בתיכון, והחלטתי להשלים את המקצוע.
אני לומד לבד בלי מורה, ונתקלתי בבעיה. הסתכלתי על מבנה הבגרות של המעבדה בשאלון חקר שבה אני אמור להיבחן, וראיתי שיש שם שאלות על ניסוי חובה שהתלמידים התיכון מבצעים. איך אני בתור נבחן משנה אמור לדעת את הניסויים האלה ולהבין מה הולך שם? אין לי איך לבצע אותם.. אם אני אבחן זה נקודות שילכו לי לפח בלית ברירה..למי יש רעיון מה אני יכול לעשות? אני כרגע חייל אז אין לי אפשרות ללכת לבית ספר ולבקש טובה מהמורה לעשות את המעבדות, וזה גם לא נראה ריאלי.. וגם מה זה שגיאה יחסית ואיך מחשבים אותה? תודה למי שעונה
פנייתך בטיפול רחלה   | 15:02 10/12/2014
תודה רחלה, מחכה לתשובה אלון   | 19:01 10/12/2014