שאלה לעדי רוזן :) מיכאל   | 16:20 17/09/2014
שלום,אני תלמיד אקסטרני,השנה אני נבחן במעבדה לחשמל קרינה וחומר,אני נבחנתי כבר במכניקה ואופטיקה ולמדתי מהספרים שלך ורוצה להודות לך על הסברים הברורים שבספר. בעזרת הספרים שלל הבנתי את כל החומר ומאוד נהנתי מהספרים שלך ואת זה אני אומר באמת מהלב,אני לא אחד שאוהב לקרוא ספרים אבל את שלך על מכניקה קראתי פעמיים אם אפשר בבקשה לקבל ממך עצה על איך ללמוד למעבדה,אולי יש ספר מתאים לכך ולדעתך איזה ספר בחשמל. מאוד חבל שלך אין ספר על חשמל...
למיכאל היקר עדי רוזן   | 21:13 20/09/2014
תודה רבה עדי רוזן היקר :) מיכאל   | 22:43 20/09/2014