שלום לכם,עזרה קטנה בקשר לתרגיל שמדיר שינה מעיני התלמיד השקדן   | 12:10 24/06/2012
גם אני נתקעתי בתרגיל הזה בסעיפים ג'' וד''. עזרה!! :) אופיר   | 18:30 26/06/2012
אני חושב שאני יודע איך לפתור את סעיף ד'' אופיר   | 18:57 26/06/2012
הפונקציה שקיבלת בסעיף ג'' מקיימת את הגרף נכון?
ומהבנה של הפונקציה ניתן לראות שנקודת החיתוך עם ציר a הוא gu- ואם תמשיך את הגרף שציירת בסעיף א'' ותראה איפה הנקודת חיתוך עם ציר a ותשווה ל-gu- אז תוכל למצוא את המקדם חיכוך.
לגבי הגודל Mt אתה יכול לראות לפי הפונקציה שהשיפוע הוא (1+u) חלקי Mt
ואתה יכול למצוא לפי הגרף כמה השיפוע שווה ואז להשוות לשיפוע על פי הפונקציה וככה למצוא את Mt.
ושוב אם תוכל להסביר לי איך עשית את סעיף ג'' אני אשמח :)
הצלחתי בסוף אבל שכחתי לפרסם פה התלמיד השקדן   | 10:04 1/07/2012